Nevoie de o curs principal fără lactate? Cotletele de porc umplute cu Andouille ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 425 calorii, 38g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, cuburi de pâine, garnitură: cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu umplutură de Andouille și Pecan, Cotlet de porc la grătar cu sos de grătar Andouille gros, și Andouille-Muschi De Porc Umplut.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Gătiți cârnații într-o tigaie mare la foc mediu, amestecând des, 5 până la 6 minute sau până când cârnații se sfărâmă și nu mai sunt roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Scoateți cârnații; scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
4
Ceapa Saut și următoarele 3 ingrediente în picături fierbinți 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Se ia de pe foc; se amestecă cârnații și 1 linguriță. Condimente Cajun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Cârnați
6
Amestecați amestecul de cârnați, cuburile de pâine și bulionul de pui într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Cuburi De Pâine
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Tăiați o fantă longitudinală în 1 parte a fiecărui cotlet de porc pentru a forma un buzunar, tăind, dar nu prin partea opusă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
8
Presărați ambele părți și buzunarul fiecărui cotlet cu cantitatea dorită de sare și piper. Puneți amestecul de cârnați în fiecare buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cârnați
9
Se amestecă împreună boia, piperul și restul de 2 lingurițe. Condimente Cajun; frecați peste cotlet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Cajun
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Condimente Uscate Freca
10
Gatiti 3 cotlete de porc in 1 lingura. ulei de măsline fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 1 până la 2 minute pe fiecare parte sau până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
11
Așezați Cotletele de porc într-o tigaie ușor unsă sau într-un vas mare de copt puțin adânc. Repetați cu Cotletele de porc rămase și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De Porc
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
12
Coaceți la 350 timp de 30 până la 40 de minute sau până când ați terminat.
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.