Andive sote rapid, Escarole, și Frisone ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 279 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP servește 8 și costă $11.42 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați frunzele decolorate și restul tăiate transversal în bucăți de 1 inch, andive belgiene, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare sunt Salată de fenicul, Frisone și Escarole, Frișcă și salată de andive cu vinetă de măsline, și Salată De Andive Și Frisee Cu Vinetă De Trufe.
Instrucțiuni
1
Aruncați verdele împreună, apoi împărțiți-le în 2 loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
2
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi adăugați 1 lot de verdeață, 1/2 linguriță de sare și 1/40 linguriță de piper și saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Tigaie
Clește
3
Se ia de pe foc și se adaugă 2 lingurițe de suc de lămâie, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
4
Transferați într-un vas de servit.
5
Repetați procedura cu uleiul rămas, verdele, sarea, piperul și sucul de lămâie.