Anda Bhurji (Ouă Amestecate Indiene Picante)
Anda Bhurji (picant Indian omletă) ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 444 calorii, 21g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2 și costă 3,65 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 789 de gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează cel mai bine ca o masă de dimineață, și se face în jurul 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouăle bătute ușor, ardeii iute tăiați pe lungime, pasta de ghimbir-usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este minunat. Rețete similare includ Ouă Amestecate Picante Indiene, Akoori-Ouă Amestecate Indiene, și Akoori (Omletă Indiană).
Instrucțiuni
Încălziți uleiul până la sclipire.
Adăugați ceapa și amestecați până se înmoaie. Cam un minut.
Adăugați roșiile și amestecați bine până se înmoaie. Aproximativ 1 minut.
Adăugați ardei iute verde și pastă de ghimbir-usturoi, amestecați până se eliberează aroma. Aproximativ 30 de secunde.
Adăugați pudră de ardei iute roșu, pudră de turmeric și amestecați până când uleiul se separă de pastă. Aproximativ 30 de secunde, având grijă să nu ardeți pasta. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ouăle bătute și sarea și amestecați ușor până când amestecul se coagulează. Cam un minut. Creșteți căldura la mare. Se amestecă energic amestecul de ouă și se rup aglomerări mai mari.
Adăugați 1 linguriță de unt în timp ce amestecați și lăsați-l să se topească în amestecul de ouă. Aruncați jumătate din coriandrul tocat și amestecați-l. Aproximativ 30 de secunde. Opriți focul și serviți imediat cu restul de coriandru ca garnitură și o linguriță de unt dolloped deasupra.
Se servește cu pâine ușor prăjită.