Anchorage Țară Magazin Pâine Integrală De Grâu
Anchorage țară Magazin pâine integrală de grâu ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 221 calorii. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți miere, lapte praf degresat instant, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 43%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cheddar, slănină și măr cu muștar pe pâine de grâu de țară, Cracker Barrel Vechi Țară Magazin Găluște, și Rudy ' s Country Store și Bar-B-Q cremă de porumb.
Instrucțiuni
Bateți 3 căni de făină integrală de grâu, lapte praf uscat, sare și drojdie la viteză mică cu un mixer electric greu până când sunt combinate.
Aduceți 2 căni de apă la fiert la foc mediu; adăugați miere și unt, amestecând până se topește untul.
Se ia de pe foc și se amestecă în 1 cană cu apă rece. (
Amestecul va înregistra aproximativ 120.)
Adăugați amestecul de miere în amestecul de făină, bătând la viteză mică 1 minut. Creșteți viteza la mediu și bateți încă 2 minute. Adăugați treptat făina de grâu rămasă și suficientă făină universală pentru a face un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați până la neted și elastic (aproximativ 5 minute).
Așezați într-un castron bine uns, întorcându-vă la partea de sus a grăsimii.
Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 1 oră sau până când se dublează în vrac.
Puneți aluatul în jos și împărțiți-l în 2 porții egale.
Rotiți fiecare porțiune într - un dreptunghi de 15 x 10 inci.
Roll fiecare sus jellyroll moda, începând cu sfârșitul scurt. Îndoiți capetele sub și așezați fiecare cusătură în jos, într-o pâine de 9 x 5 inci.
Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute sau până când se dublează în vrac.
Coaceți la 375 timp de 40 până la 45 de minute, ecranând cu folie de aluminiu după 25 de minute pentru a preveni rumenirea excesivă.
Notă: pot fi utilizate cantități egale de grâu integral și făină universală.