Ancho-Piept De Curcan Frecat Cu Coriandru-Gratin De Cartofi Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de curcan Ancho-frecat cu Gratin de cartofi Cilantro-Habanero. Această rețetă face 8 porții cu 593 calorii, 42G de proteine, și 30g de grăsime fiecare. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei habanero, tequila, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 156 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este grozav. Încercați Ancho-Filet De Bizon Frecat Cu Sos Picant De Coriandru, Piept De Curcan Cu Ancho Rub, și Piept De Curcan Prăjit Frecat Cu Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Reglați suportul cuptorului în poziția inferioară și inferioară-mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Amestecați pudrele de chili, pudra de ceapă, 1 linguriță sare, 1/2 linguriță piper, pudră de cacao și ulei de măsline într-un castron mic. Separați cu grijă pielea de curcan de carne introducând mâna în partea de jos a sânului, având grijă să nu o rupeți. Frecați Generos amestecul de condimente pe curcan și sub piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Umăr
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați curcanul într-o tigaie și introduceți-l în cuptor pentru a găti, ungând la fiecare 30 de minute sau cam așa ceva cu sucuri de tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, ungeți un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci. Tapetați-l cu 1/3 din cartofi într-un singur strat suprapus. Se condimentează cu sare și piper. Se acoperă cu 1/3 din habaneros și usturoi. Urmați cu 1/3 fiecare din coriandru, brânză pepper jack și parmezan. Repetați până când aveți trei straturi, terminând cu brânză deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepperjack
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Habanero Chili
1 Kg Tortillas De Maíz
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
5
Se toarnă 1 1/2 cană bulion și jumătate și jumătate deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și Jumătate
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
6
După ce curcanul s-a prăjit aproximativ 25 de minute, introduceți cartofii la cuptor. Continuați prăjirea până când cartofii sunt fragede și curcanul înregistrează 155 de metri pătrați pe un termometru cu citire instantanee, aproximativ 1 oră 45 de minute în total. Cort cu folie dacă carnea începe să devină prea întunecată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți curcanul și cartofii din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți tigaia pe aragaz la foc mediu-mare. Deglazați tigaia cu tequila, răzuind bucățile rumenite folosind o lingură de lemn. Se fierbe timp de un minut și se adaugă 1/2 cană rămasă de pui. Aduceți la fierbere. Rotiți în unt și lăsați sosul să se îngroașe și să se reducă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Tequila
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
9
Sculptați carnea de piept de curcan din os și aranjați feliile pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
10
Se toarnă sosul peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt