Ancho Cu Ridichi, Fenicul, Telina Si Morcovi

Ancho Cu Ridichi, Fenicul, Telina Si Morcovi
Ancho-ul cu ridichi, fenicul, țelină și morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți ridichi, căței de usturoi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Rădăcină de țelină prăjită și ridichi, și Salată Verde Cu Ulei De Nucă, Țelină Și Ridichi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face anchoada, într-o tigaie mică la foc mic, încălziți 2/3 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați hamsiile și usturoiul și gătiți, zdrobind hamsiile până se dizolvă în ulei pentru a face o pastă, aproximativ 3 minute. Amestecați treptat suficient din uleiul rămas pentru a da sosului consistența unei vinaigrete groase. Alternativ, zdrobiți usturoiul și hamsiile împreună într-un mortar cu un pistil sau procesați într-un mini robot de bucătărie pentru a face o pastă, apoi adăugați încet uleiul de măsline pentru a obține consistența adecvată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mortar și PistilMortar și Pistil
3
Transferați într-un castron mic.Aranjați ridichile, feniculul, țelina și morcovii într-un castron de servire sau pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe CutieCum Ar Fi Ciocolata Super Umedă Betty Crocker, Coaptă Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Serviți însoțit de anchoade.
5
Servește 8.Sfat de servire: oferiți câteva baghete cruste sau câteva bețișoare de pâine împreună cu legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
BaguetteBaguette
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate14
Revista