Ancho Cu Ridichi, Fenicul, Telina Si Morcovi
Ancho-ul cu ridichi, fenicul, țelină și morcovi este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 20 de porții. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 86 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți ridichi, căței de usturoi, tulpini de țelină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 minute. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Fenicul picant, țelină și rădăcină de țelină cu cârnați chinezi, Rădăcină de țelină prăjită și ridichi, și Salată Verde Cu Ulei De Nucă, Țelină Și Ridichi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a face anchoada, într-o tigaie mică la foc mic, încălziți 2/3 cană de ulei de măsline.
Adăugați hamsiile și usturoiul și gătiți, zdrobind hamsiile până se dizolvă în ulei pentru a face o pastă, aproximativ 3 minute. Amestecați treptat suficient din uleiul rămas pentru a da sosului consistența unei vinaigrete groase. Alternativ, zdrobiți usturoiul și hamsiile împreună într-un mortar cu un pistil sau procesați într-un mini robot de bucătărie pentru a face o pastă, apoi adăugați încet uleiul de măsline pentru a obține consistența adecvată.
Transferați într-un castron mic.Aranjați ridichile, feniculul, țelina și morcovii într-un castron de servire sau pe un platou.
Serviți însoțit de anchoade.
Servește 8.Sfat de servire: oferiți câteva baghete cruste sau câteva bețișoare de pâine împreună cu legumele.