Ancho Chile Fudge Pie
Această rețetă servește 8 și costă 3,26 USD pe porție. O porție conține 1608 calorii, 21g de proteine, și 99G de grăsime. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Ancho Chile Fudge Pie, Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Salsa Din Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Mai întâi, fă-ți piureul de ancho.
Îndepărtați semințele și tulpina dintr-un Chile ancho. Puneți-l într-o cratiță cu aproximativ 2 centimetri de apă și aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți până când ancho este fraged.
Așezați într-un robot de bucătărie pentru a face piure.Topiți untul și lăsați – l să se răcească la cald-nu lăsați-l să se răcească complet. Trebuie să fie suficient de cald pentru a topi chipsurile atunci când adăugați them.In un bol mic de amestecare, bate bine ouăle. Bateți în ambele zaharuri, apoi adăugați făină și amestecați până se omogenizează.
Adăugați unt cald, chipsuri de ciocolată, piure de chile și nuci. Căldura untului ar trebui să topească chipsurile (în cazul meu, le-a topit pe majoritatea).
Se toarnă umplutura în crustă necoaptă și se coace la 325 de grade F. timp de 45 până la 60 de minute (a mea a luat 4
sau până când se termină.
Lăsați să se răcească complet.