Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul Ancho Chile cu glazură de Bourbon de arțar. Această rețetă servește 6. O porție conține 1209 calorii, 144g de proteine, și 55g de grăsime. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 53% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, chimenul măcinat, bulionul de pui din carton și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet de porc cu frecare Ancho Chile și glazură de zmeură, Rață Sânii Cu Ancho Chile Dulce De Leche Glazura, și Ancho Chile & Turcia Boluri.
Instrucțiuni
1
În cratița de 1 litru, puneți ardeii iute; acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Se încălzește la foc mic la foc mediu. Fierbeți 15 minute sau până când ardeii iute s-au înmuiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
3
Scoateți ardeii iute din apă; rezervați apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Puneți ardeii iute în robotul de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Adăugați ingredientele rămase de pastă de Chili-usturoi. Acoperi; procesați până se formează o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1 Cană De Usturoi Tocat
6
Adăugați 1 lingură de apă rezervată chile La subțire. Dați la frigider până când este gata de utilizare. (Se poate face până la 2 zile înainte.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat
1 Cană De Orz Alb Perlat
7
În cratița de 1 litru, încălziți ingredientele glazurate la foc mediu până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
8
Se ia de pe foc; pus deoparte.
9
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Așezați raftul de răcire sau raftul de prăjire în partea inferioară a tăvii mari de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Varză Mov, Feliată Mărunt
11
Spălați curcanul în interior și în exterior; uscați bine. Se condimentează cu sare și piper, presându-l pentru a adera. Glisați mâna sub pielea pieptului de curcan pentru a slăbi; așezați 1/2 cană pastă de Chile-usturoi sub piele și frecați peste tot curcanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Jumătate De Piept De Curcan Pe Piele
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Cană De Usturoi Tocat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
12
Așezați pene portocalii, jumătate din ceapă și frunza de dafin în interior cavitate. Legați picioarele împreună cu sfoară. Introduceți termometrul pentru carne rezistent la cuptor, astfel încât vârful să fie în cea mai groasă parte a coapsei interioare și să nu atingă osul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
13
Așezați curcanul pe raft în tigaie; aranjați țelina și ceapa rămasă în tigaie în jurul curcanului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă 2 căni de bulion de pui peste legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
15
Periați curcanul cu glazură. Prăjiți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Dressing Japonez De Susan Preparat
16
Reduceți căldura la 163°.prăjiți aproximativ 2 ore până la 2 ore și 30 de minute, ungând cu bulion de tigaie și glazurați la fiecare 30 de minute, până când termometrul citește165 și toiagele se mișcă ușor atunci când sunt ridicate sau răsucite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De Pui
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Dressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Roșii Feliate, Opțional
17
Scoateți curcanul din tigaie pe sculptură sau tăietură; lăsați să se odihnească cu 15 minute înainte de sculptură. Strecurați sucurile de tigaie; rezervă. Aruncați legumele, portocala și frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
3 Bețișoare De Covrig
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Roșii Feliate, Opțional
18
În timp ce curcanul se odihnește, într-o cratiță grea de 2 litri, gătiți untul și făina la foc mediu 3 până la 4 minute, amestecând constant, până se formează un roux blond.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
19
Adăugați 1/2 cană rămasă pastă de Chile-usturoi, toate sucurile de tigaie strecurate și cutia de bulion de pui (4 căni); se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura; fierbeți până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casteller Cava Rosado. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.