Ancho Chile, creveți și paste
Ancho Chile, creveți și paste necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Pentru $3.52 pe portie, veți obține un curs principal care servește 2. O porție conține 1196 calorii, 48G de proteine, și 64G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați contele creveți, sare, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Simply Recipes are 1926 de fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți, Ancho Chile și supă de Paste (sopa seca de Camarones y Fideos), Cafea și Ancho Chile Fusta friptură cu Verde Chile-Apple Relish, și Paste De Creveți Chile Verzi.
Instrucțiuni
Gatiti pastele: puneti o oala mare cu apa sarata la fiert pentru paste cand incepeti aceasta reteta. Odată ce apa fierbe, adăugați pastele și gătiți până la al dente.
În timp ce apa fierbe și în timp ce pastele se gătesc, pregătiți restul rețetei după cum urmează.
Încălziți uleiul într-o tigaie mică la foc mediu. Odată ce uleiul este fierbinte, adăugați usturoi feliat. Gatiti pana se rumeneste usor, apoi scoateti cu o lingura cu fante intr-un castron mare.
Prăjiți ardeii iute ancho feliați în ulei: feliați subțire ardeii iute ancho (puteți șifona așa cum ați face cu busuiocul, doar înfășurați-vă într-o formă de trabuc și feliați transversal).
Adăugați ardeii iute feliați în uleiul fierbinte și gătiți doar 20 până la 30 de secunde.
Scoateți cu o lingură cu fante în vasul cu usturoiul. Nu gătiți prea mult ardeii iute sau vor deveni amari.
Adăugați creveții crudi în tigaie cu uleiul infuzat acum cu chile și usturoi. Creșteți căldura la mare, gătiți câteva minute, amestecând frecvent, până când creveții devin doar roz.
Adăugați creveții și uleiul în vasul cu usturoiul și ardeii iute.
Combinați pastele cu creveți, usturoi, ardei iute, ulei:
Adăugați pastele scurse și fierte în castron cu creveți, usturoi, ardei iute și ulei.
Se presară sare și piper negru și se amestecă pentru a se combina.
Serviți: pentru a servi, porționați în boluri, presărați parmezan proaspăt ras și puțină lămâie sau suc de lămâie.