Ananas sotat cu miere și nuci de pin
Ananasul sotat cu miere și nuci de pin ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 1 și costă 2,52 USD pe porție. O porție conține 592 calorii, 6g de proteine, și 39G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați ananas, miere, brânză mascarpone și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 22 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Spanac sotat și nuci de pin, Sotati verdeturi cu nuci de pin si stafide, și Chard Sote Cu Stafide Și Nuci De Pin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scurgeți cuburile de ananas într-o strecurătoare.
Așezați cuburile de ananas pe un prosop de hârtie și uscați-le.
Puneți untul într-o tigaie medie la foc mediu. Faceți unt brun încălzind untul până se topește și abia începe să se rumenească în jurul marginilor.
Adăugați ananasul și aruncați pentru a acoperi untul.
Adăugați mierea și aruncați pentru a acoperi ananasul cu mierea. Gatiti pana cand ananasul este auriu, aproximativ 5 pana la 7 minute. Opriți focul și amestecați nucile de pin.
Într-un castron mic amestecați romul și mascarpone.
Așezați amestecul de ananas într-un vas de servire și acoperiți-l cu o păpușă din amestecul de brânză.