Ananas Satay cu Caramel de nucă de cocos

Ananas Satay cu Caramel de nucă de cocos
Dacă $1.14 pe portie se încadrează în bugetul dvs., ananas Satay cu Caramel de nucă de cocos ar putea fi un uimitor fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă face 4 porții cu 428 calorii, 2G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte de cocos, nucă de cocos, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Briose Cu Caramel De Nucă De Cocos Cu Ananas, Tort De Ananas Cu Caramel Cu Nucă De Cocos, și Nuca de cocos Cr Ampermalme Caramel cu ananas Concasscrox.

Instrucțiuni

1
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute. Între timp, tăiați capetele din ananas, apoi stați în poziție verticală și tăiați coaja. Un sfert de ananas pe lungime și tăiați miezul. Rezervați jumătate din ananas pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
2
Tăiați fiecare sfert rămas în 4 felii longitudinale, apoi tăiați fiecare felie în jumătate transversal pentru a face 16 pene subțiri. Frigăruie fiecare pe lungime.
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
3
Într-o cratiță mică, combinați zahărul cu 1/2 cană de apă. Aduceți la fierbere, învârtindu-se pentru a dizolva zahărul; fierbeți, învârtindu-vă ocazional (nu amestecați), doar până când sunt aurii și asemănătoare mierei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Se ia de pe foc și se amestecă încet laptele de cocos (amestecul va bule furios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Încălziți un grătar la mare (450 până la 550). Folosind o perie de patiserie, acoperiți bucățile de ananas cu sos de caramel. Grătiți doar până când apar semne, apoi rotiți pentru a marca cealaltă parte, 4 până la 5 minute în total. Puneți frigarui pe un platou, presărați nucă de cocos prăjită și serviți cu sosul de caramel rămas pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
AnanasAnanas
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
FrigaruiFrigarui
1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)1 Pungă Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista