Ananas-Menta Sangria Sorbet
Ananas-menta Sangria Sorbet este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 302 calorii. Pentru $2.47 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați vin, ananas, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore. Cu o lingură scor de 30%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Încercați Ananas Menta Julep Sangria, Peach Pepene Verde Sangria Sorbet, și Ananas prăjit cu Sorbet de ananas anason stelat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați zahărul, 1 cană de apă clocotită și menta, amestecând până se dizolvă zahărul.
Lăsați să stea 30 de minute. Se strecoară amestecul printr-o sită fină într-un recipient mare pentru congelator; aruncați menta. Se amestecă ananasul și următoarele 3 ingrediente (prin vin). La frigider 45 de minute.
Puneți amestecul în congelator timp de 4 ore sau până când este aproape solid.
Așezați jumătate din amestecul de Ananas în blender; procesați până se omogenizează. Lingurați sorbetul într-un recipient sigur pentru congelator. Repetați procedura cu amestecul de ananas rămas; acoperiți și congelați 2 ore sau până când este ferm. Lingurați 3/4 cană de sorbet în fiecare din cele 6 boluri; garnisiți cu crenguțe de mentă, dacă doriți.