Ananas Mango Creveți
Această rețetă pescatariană servește 22 și costă $1.09 pe portie. O porție conține 87 calorii, 9g de proteine, și 1g de grăsime. Un amestec de aromă de portocale Kool - aid amestec de băuturi îndulcite cu zahăr, 1 lingură. pansamentul italian Kraft zesty, creveții și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 22 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Salată de creveți tropicali cu sos de Mango de ananas, Prăjituri cu creveți de nucă de cocos cu Salsa de ananas de Mango, și Tacos Creveți Rapid Cu Ananas Mango Salsa.
Instrucțiuni
Amestecați amidonul de porumb cu apă pentru a forma o pastă; deoparte. Gatiti si amestecati crevetii in dressing in tigaie mare la foc mediu 3 minute.
Scoateți creveții din tigaie; deoparte.
Adăugați ananas, mango, suc de lămâie și beți amestecul în tigaie; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă amestecul de amidon de porumb. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați creveți; gătiți 2 minute sau până când creveții devin roz.
Se pune într-un castron mare; capac.
La frigider cel puțin 2 ore sau până la răcire.
Se serveste peste salata verde amestecat rupte sau spooned într-un pahar decorativ.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.