Ananas Mango Chutney
Ananas Mango chutney este un fără gluten, primar și întreg 30 rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 35 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Cu un preț de 49 de cenți pe porție, această rețetă poate fi considerată foarte accesibilă. Dacă aveți la îndemână castraveți, suc de lime, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Funcționează bine ca condiment. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Rețete similare includ Mango Ananas Chutney, Mango Ananas Chutney, și Ananas Mango Chutney.
Instrucțiuni
Amestecați ananasul, mango, castravetele, ardeiul gras roșu, sucul de lămâie, ceapa verde, ardeiul jalapeno, menta și sarea într-un bol. Se răcește la frigider aproximativ 1 oră înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.