Ananas Mango Banana Pie
Nevoie de un desert vegetarian? Ananas Mango Banana Pie ar putea fi o rețetă remarcabilă pentru a încerca. O porție conține 271 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. Un amestec de suc de lămâie, tapioca de gătit rapid, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Gem De Ananas Mango, Gem de Mango și ananas, și Ananas și mango Granita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Scurgeți ananasul și mango-ul într-o strecurătoare cu plasă fină montată peste un bol.
Transferați ananasul și mango-ul într-un castron mare; se amestecă în banane și suc de lămâie.
Amestecați zahărul, tapioca, scorțișoara, ghimbirul și sarea într-un bol separat.
Adăugați amestecul de zahăr în amestecul de fructe; aruncați pentru a acoperi. Îndoiți în bucăți de unt. Puneți deoparte până când aromele s-au amestecat, 15 până la 30 de minute. Cu cât stă mai mult, cu atât se va configura mai bine în timpul coacerii.
Apăsați 1 crustă de plăcintă într-o placă de placă de 9 inci; lingură amestec de fructe în crustă de plăcintă. Sus cu a doua crustă de plăcintă, sertizând marginile împreună pentru a sigila.
Tăiați câteva fante în crusta superioară pentru ventilație în timpul coacerii. Aliniați marginile crustei cu folie de aluminiu pentru a preveni arderea.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 de minute.
Îndepărtați folia de aluminiu și coaceți până când crusta este maro aurie, 20 până la 25 de minute. Se răcește complet pe un suport de sârmă.