Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită

Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 309 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană servește 6 și costă $1.22 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, unt, înghețată vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Ananas la grătar cu vârf de rom cu nucă de cocos prăjită, Inel De Ananas La Grătar Rum Sundae # SummerDessertWeek, și Salată de ananas și homar cu pâine de zahăr glazurată garnisită cu nucă de cocos prăjită și creveți la grătar cu citrice în stil cubanez.
Instrucțiuni
Combinați zahărul și romul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 1 1/2 minute sau până când zahărul se dizolvă.
Ungeți amestecul de rom uniform peste pene de ananas.
Topiți untul într-o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Adăugați ananas în tigaie; grătar 3 minute pe fiecare parte sau până când se formează semne de grătar și ananasul este bine încălzit.
Se presară cu nucă de cocos.
Se servește cu înghețată.