Ananas La Grătar Cu Nucă De Cocos

Ananas La Grătar Cu Nucă De Cocos
Rețeta de ananas la grătar cu nucă de cocos este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $1.18 pe portie, veți obține o garnitură care servește 4. O porție conține 283 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați mentă, scorțișoară măcinată, zahăr turbinado și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați Ananas la grătar cu var și nucă de cocos, Ananas La Grătar Cu Sorbet De Nucă De Cocos, și ananas la grătar + guacamol de cocos pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 39 de dolari.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromele de ceai negru și cardamon sunt stratificate de note de afine și mure. Aromele proaspete de afine, prune și coajă de portocală oferă note savuroase pline de viață, cu o notă de mineral și cardamon. Acesta este un Pinot Noir bogat și plin de corp, cu aciditate echilibrată și un finisaj fin texturat. 
DificultateUșor
Gata În22 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista