Ananas Dulce Glazurate Sunca
Șunca glazurată cu ananas dulce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 1 și costă 18,7 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și întregi 30 are 12001 calorii, 981g de proteine, și 762g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Dacă aveți ghimbir, scobitori, cireșe maraschino și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până cireșe maraschino ai putea urma acest curs principal cu Cireșe Maraschino și prăjituri cu ciocolată albă ca desert. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Hawaiian șuncă și ananas Sliders + VIDEO, Plăcintă Cu Ananas Glazurată, și Șuncă De Ananas Glazurată.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Lipiți inele de ananas și cireșe maraschino în jurul exteriorului șuncii cu scobitori; așezați într-o tigaie de prăjire.
Se toarnă 1 cană de ghimbir peste șuncă. Acoperiți șunca cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră.
Se toarnă restul de ghimbir peste șuncă, se acoperă din nou cu folie și se coace încă 45 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până când termometrul cu citire instantanee introdus în centru citește cel puțin 145 grade F (63 grade C), aproximativ 30 de minute mai mult.