Ananas Cu Susul În Jos Caramel Sărat Mini Bundt Prăjituri
Această rețetă servește 12 și costă 39 de cenți pe porție. O porție conține 158 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți nuci pecan, ou, sare de mare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Mini prăjituri Bundt Eggnog cu glazură de Caramel sărată, Mini Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Mini-Prăjituri Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.Ungeți tava de tort mini bundt cu 12 căni. Vă recomandăm acest mini Bundt Pan.
Încălziți tigaia de 8 inci la foc mare.
Adăugați unt, zahăr brun și ananas în tigaie.
Lăsați ananasul să stea netulburat 1 până la 2 minute, apoi amestecați.
Adăugați nuci pecan, gătiți și amestecați frecvent 2 până la 3 minute. Odată ce ananasul are o culoare ușor aurie, scoateți tigaia de pe foc; adăugați 1 lingură rotunjită sos de caramel sărat și afine. Se amestecă pentru a încorpora.
Împărțiți amestecul uniform între căni de mini bundt cake pan. Pune deoparte.
Într-un castron mare, bateți amestecul Bisquick, zahărul granulat, laptele, uleiul, vanilia și oul cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 4 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă aluatul peste ananas și afine, umplând căni pe jumătate pline.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Slăbiți cu grijă părțile laterale ale prăjiturilor. Așezați imediat farfuria de servire rezistentă la căldură (sau foaia de prăjituri) cu susul în jos peste tigaie; întoarceți farfuria și tigaia. Lăsați tigaia cu capul în jos câteva minute, astfel încât amestecul de zahăr brun/caramel să poată stropi peste prăjituri. Apoi atingeți fundul cupelor pentru a slăbi și mai mult prăjiturile din cupe.
Scoateți tava. Se răcește cu cel puțin 10 minute înainte de servire.
Stropiți fiecare prăjitură cu sosul de caramel rămas și un strop de sare de mare în fulgi.