Ananas, carne de vită și ghimbir
Ananasul, carnea de vită și ghimbirul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 592 calorii, 44G de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 5,35 USD pe porție. 183 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de frunze de coriandru, sos de soia, ceapă de primăvară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Ananas Ghimbir Pui Se Amestecă, Ananas Ghimbir Pui Se Amestecă, și Ananas Carne De Vită Stir-Fry.
Instrucțiuni
Se amestecă friptura, sosul de soia, zahărul, sosul de ardei iute și oțetul împreună și se lasă deoparte timp de 10 minute.
Încălziți un wok cu 1 linguriță de ulei. Ridicați friptura din marinată și căutați, în loturi, apoi scoateți-o.
Adăugați puțin mai mult ulei și prăjiți ghimbirul până devine auriu.
Adăugați ceapa de primăvară și ananasul și întoarceți friptura în tigaie. Se amestecă să se încălzească timp de 1 min, apoi se adaugă orice marinată rămasă. Continuați să amestecați până când marinada devine groasă și totul este fierbinte.
Serviți presărat cu coriandru și cu orez și verdeață, dacă doriți.