Amy ' s Cheesy fasole verde caserola
Reteta caserola de fasole verde a lui Amy este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare americană. Acest curs principal are 517 calorii, 22g de proteine, și 25g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru $1.44 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cremă condensată de supă de ciuperci, brânză cheddar, amestec de condimente de usturoi și ierburi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 80%. Încercați Caserola De Fasole Verde Brânză, Caserola De Fasole Verde Brânză, și Caserola De Fasole Verde Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 8x8 inch.
Amestecați fasolea verde cu supa de ciuperci, brânza Cheddar, usturoiul și amestecul de condimente cu usturoi și ierburi. Condimentează după gust cu sare și piper. Puneți amestecul de fasole în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, aproximativ 30 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați blatul cu ceapă prăjită franceză. Reveniți la cuptor și coaceți până când ceapa se rumenesc, aproximativ 5 minute mai mult.