Amprente De Ciocolată-Alune

Amprente De Ciocolată-Alune
Ciocolata - alune Thumbprints ia în jurul valorii de 45 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 106 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 28 și costă 17 cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați făină, zahăr pudră, cacao și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Ciocolată Crudă-Alune Gem De Căpșuni Amprente, Amprente De Ciocolată, și Amprente De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Cântăriți sau lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, zahărul, cacao și sarea; se amestecă cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Așezați untul într-un castron mare și bateți cu un mixer la viteză medie până când este ușor și pufos (aproximativ 2 minute). Se amestecă gălbenușurile de ou cu un tel, adăugând espresso, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1 Cană Alune Măcinate Fin1 Cană Alune Măcinate Fin
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
5
Adăugați amestecul de gălbenușuri și vanilia în unt; bate bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Adăugați amestecul de făină în amestecul de unt; bate la viteză mică doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
7
Întoarceți aluatul pe o foaie de hârtie de ceară; frământați de 6 ori sau până când este neted și strălucitor. Formați aluatul în bile de 28 (1 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
8
Rotiți părțile laterale ale bilelor în piulițe, apăsând ușor. Aranjați bilele la o distanță de 1 inch pe foile de copt căptușite cu hârtie pergament. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie, lăsând o indentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
NuciNuci
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Coaceți, câte 1 lot, la 350 timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți fursecurile din tigăi; se răcește complet pe rafturile de sârmă. Spoon un scant 1/2 lingurita alune-ciocolata răspândit în centrul de fiecare cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea CiocolateiRăspândirea Ciocolatei
AluneAlune
Cookie-uriCookie-uri
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții28
Scor De Sănătate0
Revista