Amprente De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați amprentele de ciocolată. O porție conține 71 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. Dacă aveți la îndemână praf de copt, sare, vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Amprente De Ciocolată, Amprente De Ciocolată, și Amprente De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul, zahărul brun și zahărul granulat până se omogenizează. Bateți gălbenușurile de ou și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se omogenizează bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și răciți până când aluatul este ferm, dar flexibil, aproximativ 30 de minute.
Așezați aproximativ 1/3 cană de zahăr turbinado într-un castron puțin adânc. Formați aluatul în bile de 1 inch și rulați pentru a acoperi zahărul turbinado.
Așezați 1 inch în afară pe foi de copt cu unt de 12 pe 15 inci. Apăsați degetul mare în centrul fiecărui cookie pentru a face o amprentă adâncă de 1/2 inch.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până se rumenesc ușor, 10 până la 12 minute. Dacă coaceți mai multe foi la un moment dat într-un cuptor, schimbați pozițiile la jumătatea coacerii.
Transferați cookie-urile într-un raft pentru a se răci complet (dacă indentările au dispărut, faceți-le din nou în timp ce cookie-urile sunt calde).
Umpleți cu grijă fiecare indentare cu aproximativ 1/2 lingură de ganache de ciocolată.
Se lasă să se răcească până când ganache este strălucitor și ferm la atingere, aproximativ 1 oră (sau se răcește aproximativ 30 de minute).
Ganache de ciocolată: într-un castron rezistent la căldură așezat peste (dar fără a atinge) apă abia fierbinte într-o tigaie, amestecați ocazional 6 uncii de ciocolată dulce-amăruie sau semidulce tocată, 2 linguri de frișcă, 1 lingură de sirop de porumb și 1 lingură de unt până când ciocolata este topită și amestecul este neted.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească până se îngroașă, dar nu este ferm, aproximativ 15 minute. Face aproximativ 1 1/4 cani.