Amestecul de tortilla cu făină

Amestecul de tortilla cu făină
Rețeta Mix de tortilla cu făină se poate face în aproximativ 10 minute. Această rețetă face 40 de porții cu 150 de calorii, 4 g de proteine și 5 g de grăsime fiecare. Pentru 12 cenți per porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca aperitiv. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți sare, făină, lapte praf degresat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu un scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt găluște de tortilă de pui și făină, împachetări de tortilla cu făină de cocos și ton prăjit pe chipsuri de tortilla cu făină la cuptor.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați făina, laptele praf, praful de copt și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Lapte PrafLapte Praf
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Tăiați în scurtătură până se sfărâmiciază. A se pastra intr-un recipient ermetic intr-un loc uscat si racoros timp de pana la 6 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vinul ONEHOPE Reserve Pinot Noir cu o evaluare de 4,1 din 5 stele pare a se potrivi bine. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
ONEHOPE Reserve Pinot Noir Vin
Cireșe negre coapte | Cola | Opulent | Vanilie
DificultateMediu
Gata În10 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista