Rețeta lui Ed Macaroni talmeș-balmeș se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 605 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, porumb, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Antipasto Talmeș-Balmeș, Grădină De Vară Jumble, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot Macaroane
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în uleiul fierbinte până când carnea de vită este rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Carne De Vită
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Adăugați porumb, sos de roșii, ketchup, apă, pudră de chili, zahăr și sare condimentată în amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Condimentată
Praf De Chili
Sos De Roșii
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Zahăr
Apă
Carne De Vită
Porumb
5
Se amestecă macaroanele în amestecul de carne de vită; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane
Carne De Vită
6
Se presară cu brânză Cheddar; se ia de pe foc și se lasă să stea până se topește brânza, 1 până la 2 minute.