Amestecul de macaroane al lui Ed
Rețeta lui Ed Macaroni talmeș-balmeș se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 605 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, porumb, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Antipasto Talmeș-Balmeș, Grădină De Vară Jumble, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în uleiul fierbinte până când carnea de vită este rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Adăugați porumb, sos de roșii, ketchup, apă, pudră de chili, zahăr și sare condimentată în amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Se amestecă macaroanele în amestecul de carne de vită; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Se presară cu brânză Cheddar; se ia de pe foc și se lasă să stea până se topește brânza, 1 până la 2 minute.