Amestecul de macaroane al lui Ed

Amestecul de macaroane al lui Ed
Rețeta lui Ed Macaroni talmeș-balmeș se poate face în aproximativ 45 de minute. Pentru $2.25 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 605 calorii, 40g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, porumb, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Antipasto Talmeș-Balmeș, Grădină De Vară Jumble, și Fursecuri Cu Fulgi De Ovăz.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti macaroanele de cot in apa clocotita, amestecand ocazional pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cot MacaroaneCot Macaroane
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Scurgere.
3
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu. Gătiți și amestecați carnea de vită și ceapa în uleiul fierbinte până când carnea de vită este rumenită și sfărâmicioasă, 5 până la 7 minute; scurgeți și aruncați grăsimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Carne De VităCarne De Vită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați porumb, sos de roșii, ketchup, apă, pudră de chili, zahăr și sare condimentată în amestecul de carne de vită; aduceți la fierbere, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă ușor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare CondimentatăSare Condimentată
Praf De ChiliPraf De Chili
Sos De RoșiiSos De Roșii
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ZahărZahăr
ApăApă
Carne De VităCarne De Vită
PorumbPorumb
5
Se amestecă macaroanele în amestecul de carne de vită; gatiti pana se incalzeste, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MacaroaneMacaroane
Carne De VităCarne De Vită
6
Se presară cu brânză Cheddar; se ia de pe foc și se lasă să stea până se topește brânza, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista