Amestecul de biscuiti cu fulgi de ovaz intr-un borcan

Amestecul de prăjituri cu fulgi de ovăz într-un borcan este un desert care servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 158 de calorii . Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . 7 persoane au facut aceasta reteta si ar face-o din nou. Mergeți la magazin și cumpărați nucă de cocos, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este îmbunătățibil. Încercați batoanele de biscuiți cu amestec de prăjituri cu ananas , batoanele de prăjituri cu amestec de prăjituri Brownie și salata de sud cu 7 straturi într-un borcan Mason pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare combinați ovăzul, făina, zahărul brun, scorțișoara, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Cu un blender de patiserie tăiați în scurtătură până se sfărâmiciază. Se amestecă stafidele, nuca de cocos, fulgii de ciocolată și nucile pecan.
Pune la frigider într-un recipient ermetic până la 10 săptămâni.
Atașați o etichetă pe care scrie: Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Se unge o tavă de copt sau se tapetează cu hârtie de copt. Măsurați 4 căni de amestec într-un castron mare.
Se bate împreună 1 ou, 2 linguri de lapte și 2 lingurițe de vanilie; se amestecă în amestec.
Rulați în bile de 1 1/2 inch și puneți-le pe tava de copt pregătită. Se aplatizează cu o furculiță înmuiată în zahăr.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 până la 18 minute sau până când devin aurii. Lăsați fursecurile să se răcească pe tava de copt timp de 5 minute înainte de a le scoate pe un grătar pentru a se răci complet.