Amestec De Tort Biscotti De Nucă De Cocos-Migdale
Reteta de tort Mix Biscotti de nucă de cocos-migdale ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 2 ore și 20 de minute. Pentru 20 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 166 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de nucă de cocos, migdale tăiate, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Biscotti Cu Migdale De Nucă De Cocos: Un Desert Sănătos, Mestecat, Tort de ciocolată umplut cu nucă de cocos – alias: tort de bucurie cu migdale! # BundtaMonth, și Tort Mix Lemon Streusel Tort.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru foaia de cookie întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, făina, uleiul și ouăle cu lingura până se formează aluatul. Se amestecă nuca de cocos și migdalele, folosind mâinile, dacă este necesar.
Pe foaia de cookie-uri unse, formați aluatul în dreptunghi de 15x4 inci, folosind mâinile unse.
Coaceți 21 până la 27 de minute sau până se rumenesc. Se răcește pe foaia de cookie pe raftul de răcire 15 minute.
Tăiați dreptunghiul transversal în felii de 1/2 inch.
Așezați felii, tăiați părțile în jos, pe foaia de prăjituri.
Coaceți cu 10 până la 12 minute mai mult sau până când marginile devin maro auriu intens. Se răcește 5 minute; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-o cratiță de 1 litru, încălziți chipsurile de ciocolată și scurtați la foc mic, amestecând constant, până când ciocolata se topește.
Stropiți ciocolată peste fursecuri sau înmuiați un capăt al fiecărui fursec în ciocolată.
Lăsați să stea aproximativ 30 de minute sau până când ciocolata este setată. Magazin acoperit.