Spanish Squash Medley este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 8 porții cu 64 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ulei de măsline, sare, condimente de lămâie-piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Squash Medley, Squash Medley, și Squash Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie mare, sotati dovleceii, dovleceii si ceapa in ulei timp de 8 minute sau pana cand sunt fragede. Se amestecă Roșia, untul, lămâia-piper, usturoiul praf și sarea. Gatiti timp de 2 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți
Cuțit De Toaletă
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc; se presară cu brânză. Acoperiți timp de 1 minut sau până când brânza este topită.