Amestecul de porumb și roșii este un fără gluten și vegetarian mâncare de dimineață. O porție conține 135 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână scallions, unt, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Ouă și roșii, Amestec De Roșii-Ouă, și Spanac de ou și amestec de roșii.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună ulei, oțet, 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Aruncați roșiile cu pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Oțet
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
2
În timp ce roșiile se marinează, gătiți părți albe de scallions în unt cu 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper într-o tigaie grea de 12 inci la foc mediu-mare, amestecând ocazional, până devin aurii, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Tomate
Unt
Piper
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați porumb și saut până la licitație, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb
4
Se transferă într-un castron și se răcește.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă împreună porumb, roșii și verdeață de scallion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Verde
Tomate
Porumb
1
Artezin Mendocino
2
Zinfandel '07 orh8teau de Chamirey
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zinfandel
3
Mercurey Rouge ' 07
1
Porumbul poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de utilizare.