Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten și vegan rețete pentru cutia de rețete, amestecul de fructe cu mentă și var ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 132 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piersici, zahăr, crenguțe de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Amestec De Fructe De Tei, Fructe de vară cu zahăr de var-menta, și Salată de fructe proaspete cu sos de tei și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare; acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Îndepărtați cu grijă fâșiile de coajă de 6 (2 inci) din tei folosind un cojitor de legume, asigurându-vă că evitați partea albă pithy a cojii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Var
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
3
Combinați fâșii de var, apă, zahăr și 6 crenguțe de mentă într-o cratiță mică; aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 5 minute). Aruncați fâșiile de var și crenguțele de mentă; rece. Se amestecă menta tocată, sucul și coaja rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Zahăr
Apă
Var
Mentă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă peste fructe, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
5
Garnisiți cu crenguțe suplimentare de mentă, dacă doriți.