Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați amestecul de fructe calde. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 156 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 12. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați afine, pere, bucăți de ananas și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Somon prăjit cu amestec de legume calde, Amestec De Fructe, și Amestec De Fructe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, ghimbirul și ienibaharul. Se amestecă nectarul și untul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Nectar
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați fructe; se amestecă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
3
Se toarnă într-un 3-qt. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 350 de minute timp de 30 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust