Amestec de conopidă și cartofi-East Indian

Amestec de conopidă și cartofi-East Indian
Conopida și cartofi Se amestecă-Fry - East Indian ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 178 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, cartofi, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Pilaf De Mazăre Despicat Din India De Est, Cocktail Negroni Din India De Est, și Chiftele De Miel Din India De Est pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; adăugați semințe de chimen și chimen până când încep să apară și bule de ulei, 1 până la 2 minute. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Amestecați conopida și cartoful în amestecul de ceapă pentru a acoperi cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Adăugați pudră de chili, turmeric și sare; se amestecă pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
TurmericTurmeric
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Acoperiți tigaia și gătiți legumele la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când conopida și cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Se presară cu coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista