Amestec de conopidă și cartofi-East Indian
Conopida și cartofi Se amestecă-Fry - East Indian ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 4 și costă $1.24 pe portie. O porție conține 178 calorii, 5g de proteine, și 11g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați turmeric măcinat, cartofi, conopidă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o accesibil rețetă pentru fanii mâncării indiene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 68%. Încercați Pilaf De Mazăre Despicat Din India De Est, Cocktail Negroni Din India De Est, și Chiftele De Miel Din India De Est pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu; adăugați semințe de chimen și chimen până când încep să apară și bule de ulei, 1 până la 2 minute. Gatiti si amestecati ceapa si usturoiul in uleiul incins pana cand ceapa este moale si translucida, 5 pana la 10 minute.
Amestecați conopida și cartoful în amestecul de ceapă pentru a acoperi cu ulei.
Adăugați pudră de chili, turmeric și sare; se amestecă pentru a acoperi legumele.
Acoperiți tigaia și gătiți legumele la foc mediu-mic, amestecând ocazional, până când conopida și cartofii se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Lang & Reed Napa Valley Chenin Blanc. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc]()
Lang & Reed Valea Napa Chenin Blanc
Lang & Reed 2015 Chenin Blanc – Napa Valley are piersici și fructe tropicale, care sunt imediat pe nas, cu indiciu necesar de fagure de miere (caracterul varietal tradițional), și o expresie mai mică de mere și citrice. Pe gust, aromele sunt oglindite și i se oferă o prezență și mai puternică cu note de citrice exotice de mere galbene, care îi conferă o aciditate precisă. Textura este fragedă, iar aromele se extind cu o notă de mineralitate salină, ceea ce duce la o aciditate crocantă strălucitoare, adăugând caracterul răcoritor al vinului. Va înflori și va câștiga în complexitate cu un timp suplimentar de sticlă.