Amestec De Carne Mexican

Amestec De Carne Mexican
Amestecul de carne Mexican ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 9 porții cu 452 calorii, 54g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $3.03 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare, salsa ușoară, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi chimenul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Ciocolată Marocană ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de scumpe rețetă pentru fanii mâncării mexicane. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 67%. Rețete similare includ Pâine De Carne Mexicană, Pâini Mexicane De Carne, și Pâine De Carne Mexicană.

Instrucțiuni

1
Așezați fripturile și 1 cană de apă într-o oală sub presiune de 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
2
Acoperiți aragazul cu capac și sigilați în siguranță; plasați controlul presiunii peste aerisire și tub. Gatiti la foc mare 8-10 minute sau pana cand controlul presiunii se balanseaza rapid inainte si inapoi. Reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți 40 de minute. (Controlul presiunii va rock ocazional.)
3
Scoateți de pe foc; treceți apă rece peste aragaz pentru a reduce presiunea. Îndepărtați cu grijă capacul, astfel încât aburul să scape de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Scurgeți carnea, rezervând suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se toarnă sucul într-o strecurătoare de grăsime; lăsați să stea până când grăsimea se ridică la vârf. Suc de rezervă; aruncați grăsimea. Se răcește ușor carnea și se toacă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Saut ceapă și ardei iute verde în ulei fierbinte în aragaz timp de 1 minut. Se amestecă salsa verde și următoarele 4 ingrediente. Gatiti 1 minut la foc mediu-mic. Se amestecă sucul de carne rezervat și carnea mărunțită. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Serviți pe rulouri kaiser cu salsa verde, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kaiser BunKaiser Bun
Can) Canned Salsa VerdeCan) Canned Salsa Verde
1
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 2 inci într-o tigaie mare; se încălzește la 37
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Înmuiați 30 de tortilla de porumb, câte 1, scufundând în ulei fierbinte timp de 2 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla De PorumbTortilla De Porumb
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Puneți 1 lingură de carne mexicană
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se amestecă pe jumătatea inferioară a fiecărei tortilla, se rulează bine. Gatiti, cusati cu partea in jos, in ulei incins 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scurgeți pe prosop de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții9
Scor De Sănătate30
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista