Amestec de bază pentru pâine pentru alimente prăjite

Amestec de bază pentru pâine pentru alimente prăjite
Mixul de bază pentru pâine pentru alimente prăjite ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de pătrunjel, sare de mare, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet De Porc Prăjit Cu Pâine De Ierburi, plăcerea alimentelor sălbatice: a pentru păstrăvul prăjit cu galbenele, și Bulion Mineral Magic {alimente procesate versus alimente rafinate} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/2 cană făină de orez brun, 1/2 cană făină de porumb (cum ar fi Bob ' s Red Mill), 1 linguriță pătrunjel uscat, 1/2 linguriță sare de mare fină, 1/2 linguriță zahăr, 1/2 linguriță praf de ceapă, 1/2 linguriță praf de usturoi, 1/4 linguriță sare de țelină, 1/4 linguriță boia de ardei și 1/4 linguriță piper negru proaspăt măcinat într-un castron mic, amestecând cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Făină De Orez BrunFăină De Orez Brun
Pătrunjel UscatPătrunjel Uscat
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)Ceapa Alba Tocata (de La 1 Ceapa Mare Sau 2 Mici)
Sare De țelinăSare De țelină
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista