Amestec crocant de biscuiti cu zahar

Amestec crocant de biscuiti cu zahar
Dacă aveți aproximativ 50 de minute de petrecut în bucătărie, Crisp Sugar Cookie Mix ar putea fi o rețetă uimitoare lacto ovo vegetariană de încercat. Acest desert are 102 calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsime per porție. Pentru 7 cenți per porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 96. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și cumpărați extract de migdale, zahăr colorat, zahăr de cofetă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este perfect pentru Crăciun. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum amestecul de prăjituri de zahăr de casă, amestecul de prăjituri de zahăr și amestecul de prăjituri de zahăr.

Instrucțiuni

1
Într-un bol, combinați primele patru ingrediente; amesteca bine. A se pastra intr-un recipient ermetic intr-un loc uscat si racoros timp de pana la 6 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Brună Cu Lapte M&M'sCiocolată Brună Cu Lapte M&M's

Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco, Port, Moscato Dasti

Biscuiții cu zahăr funcționează foarte bine cu Crem Sherry, Madeira și Prosecco. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
OcaziiCrăciun
Revista