Americano condimentat cu frișcă de scorțișoară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 44 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 416 calorii. Un amestec de apă, espresso, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cacao Fierbinte Condimentată Mexicană + Frișcă De Scorțișoară De Casă, Batoane de scorțișoară-mere cu frișcă de scorțișoară, și Cupcakes cu înghețată de fasole de vanilie cu frișcă de scorțișoară de mere / Carrie ' s Experimental Kitchen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mică, combinați apa și zahărul la foc mediu. Aduceți la fierbere și reduceți focul la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați ienibaharul, scorțișoara și ghimbirul în siropul simplu și fierbeți timp de 5 minute. Scoateți tigaia de pe foc și puneți-o deoparte. La 1 cană de espresso preparat, adăugați 1 cană de apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Preparat
Sirop Simplu
Ienibahar
Scorțișoară
Ghimbir
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se toarnă 1/2 cană de espresso în fiecare ceașcă de servire de 4 (6 până la 8 uncii).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Alune Măcinate Fin
4
Adăugați 2 linguri de sirop simplu condimentat în fiecare cană și amestecați pentru a combina. Într-un castron mare, folosind un mixer electric cu un accesoriu pentru bici, bateți smântâna grea până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop Simplu
Cremă Grea
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bateti
Bol
5
Adăugați zahărul cofetarilor și continuați să bateți până la rigidizare. Completați fiecare ceașcă de espresso cu o păpușă de frișcă. Praf cu scorțișoară și serviți.