American Amber Ale

American Amber Ale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați American Amber Ale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Serious Eats are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână extract de malț lichid Pale ale, malț patentat, zahăr brun din trestie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chihlimbar De Modă Veche, Amber Ginger, și Ceapă De Chihlimbar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Căldură 2 galoane de apă la 170 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
2
Se ia de pe foc și se adaugă malțuri de specialitate în apă, conținute într-o pungă de plasă. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră, apoi aruncați malțul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
MalțMalț
3
Aduceți 2 galoane de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
4
Adăugați ceai înmuiat de la pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
5
Adăugați încet LME și zahăr, amestecând.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)1 Mix Pentru Prăjitură Galbenă (cu 2 Straturi)
6
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la un total de 7 galoane. Aduceți la fierbere încă o dată la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
7
Când ajungeți la fierbere, porniți un temporizator timp de 90 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
8
Adăugați cantități de hamei la orele indicate mai sus.
9
La sfârșitul a 90 de minute, scoateți-l de pe foc. Răciți mustul la Sub 70 de grade F cu o baie de gheață sau cu un răcitor de must. Nu uitați să păstrați lucrurile sanitare pentru fiecare etapă după fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
10
Transferați mustul într-o găleată de fermentație igienizată sau carboy.
11
Adăugați un SAS și se răcește la 62 F.
12
Odată ce mustul ajunge la 62 de grade F, aerați mustul și drojdia de smoală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
13
Lăsați temperatura mustului să crească la 66 km f și țineți-o timp de o săptămână sau până când fermentația este completă.
14
Coborâți temperatura la 38 de grade F, apoi sticla sau Butoiul de bere și bucurați-vă într-o săptămână (butoaie) sau trei (îmbuteliate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții40
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista