American Amber Ale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați American Amber Ale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 60 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 40 și costă 51 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Această rețetă de la Serious Eats are 24 de fani. Dacă aveți la îndemână extract de malț lichid Pale ale, malț patentat, zahăr brun din trestie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chihlimbar De Modă Veche, Amber Ginger, și Ceapă De Chihlimbar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căldură 2 galoane de apă la 170 F.
Se ia de pe foc și se adaugă malțuri de specialitate în apă, conținute într-o pungă de plasă. Acoperiți și lăsați să se absoarbă timp de 1 oră, apoi aruncați malțul.
Aduceți 2 galoane de apă la fierbere.
Adăugați ceai înmuiat de la pas
Adăugați încet LME și zahăr, amestecând.
Adăugați suficientă apă pentru a ajunge la un total de 7 galoane. Aduceți la fierbere încă o dată la foc mare.
Când ajungeți la fierbere, porniți un temporizator timp de 90 de minute.
Adăugați cantități de hamei la orele indicate mai sus.
La sfârșitul a 90 de minute, scoateți-l de pe foc. Răciți mustul la Sub 70 de grade F cu o baie de gheață sau cu un răcitor de must. Nu uitați să păstrați lucrurile sanitare pentru fiecare etapă după fierbere.
Transferați mustul într-o găleată de fermentație igienizată sau carboy.
Adăugați un SAS și se răcește la 62 F.
Odată ce mustul ajunge la 62 de grade F, aerați mustul și drojdia de smoală.
Lăsați temperatura mustului să crească la 66 km f și țineți-o timp de o săptămână sau până când fermentația este completă.
Coborâți temperatura la 38 de grade F, apoi sticla sau Butoiul de bere și bucurați-vă într-o săptămână (butoaie) sau trei (îmbuteliate).