Amelia ' s Slow Cooker Brunswick Stew

Amelia ' s Slow Cooker Brunswick Stew
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să încercați aragazul lent al Ameliei Brunswick Stew. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 565 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,66 USD pe porție. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați fasole lima, ceapă, sos fierbinte și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 79%, ceea ce este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Brunswick Tocană, Tocană Brunswick De Pui Cu Aragaz Lent, și Butternut Squash carne de vită tocană (oală Instant, oala sub presiune sau aragaz lent) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și rumeniți coastele pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Transferați într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Puneți ceapa în tigaie, gătiți până se înmoaie și transferați-o în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
TigaieTigaie
4
Așezați puiul în aragazul lent și amestecați în roșii, ketchup, sos de friptură, oțet de cidru, sos Worcestershire, sos fierbinte, lămâie, bulion de pui și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De FripturăSos De Friptură
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Oțet De Cidru De MereOțet De Cidru De Mere
Sos FierbinteSos Fierbinte
TomateTomate
Pui întregPui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
PiperPiper
LămâieLămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
5
Acoperiți și gătiți 6 ore la înălțime.
6
Îndepărtați coastele, aruncați oasele și tăiați. Întoarceți carnea la aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CoasteCoaste
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
7
Se amestecă boabele de porumb și lima, se acoperă și se continuă gătitul 2 ore la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole LimaFasole Lima
PorumbPorumb
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista