Amberjack cu sos provensal
Amberjack cu sos de provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 2.31 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, sos de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, Pui cu sos provensal, și Sos Pistou Provensal pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Sotati primele 4 ingrediente in margarina intr-o tigaie la foc mediu-mare pana se inmoaie. Se amestecă roșiile zdrobite și sosul de roșii. Gatiti, neacoperit, la foc mic 30 de minute sau pana se ingroasa.
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, 1/4 linguriță de sare, zahăr și 1/4 linguriță de piper.
Clătiți fileurile și uscați; presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper. Fileuri de dragare în făină. Gătiti fileurile în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Transferați pe un platou de servire. Sosul de lingură uniform peste fileuri; se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel. Dacă doriți, garnisiți cu cimbru proaspăt și serviți cu fasole verde.