Amberjack cu sos provensal

Amberjack cu sos provensal
Amberjack cu sos de provensal ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 228 calorii. Această rețetă fără lapte și pescatarian servește 6 și costă $ 2.31 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei vegetal, sos de roșii, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza margarina ai putea urma acest curs principal cu Unt De Arahide Icebox Cookie-Uri ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 66%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Amberjack la grătar cu sos de cremă Dijon în stil rustic, Pui cu sos provensal, și Sos Pistou Provensal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sotati primele 4 ingrediente in margarina intr-o tigaie la foc mediu-mare pana se inmoaie. Se amestecă roșiile zdrobite și sosul de roșii. Gatiti, neacoperit, la foc mic 30 de minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
Sos De RoșiiSos De Roșii
MargarinăMargarină
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Se amestecă 2 linguri de pătrunjel, 1/4 linguriță de sare, zahăr și 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De DafinFrunze De Dafin
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
ZahărZahăr
SareSare
3
Clătiți fileurile și uscați; presărați cu 1/2 linguriță de sare rămasă și 1/4 linguriță de piper. Fileuri de dragare în făină. Gătiti fileurile în ulei fierbinte într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați pe un platou de servire. Sosul de lingură uniform peste fileuri; se presară cu restul de 2 linguri de pătrunjel. Dacă doriți, garnisiți cu cimbru proaspăt și serviți cu fasole verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Fasole VerdeFasole Verde
PătrunjelPătrunjel
SosSos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate28
Revista