Amber Palmer de la Rouge Tomate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Amber Palmer De La Rouge Tomate. Pentru $10.09 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 279 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați suc de grapefruit, apă, garnitură: crenguță de mentă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 125 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tornada Roșie a lui Rouge Tomate, Rouge Tomate ' s Velvet Sunrise, și Pumnul de citrice de iarnă al lui Rouge Tomate.
Instrucțiuni
Combinați rozmarinul și sucul de grapefruit într-un blender. Se amestecă la viteză mare timp de 30 de secunde până când rozmarinul este pulverizat. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină într-un recipient sigilabil și se dă la frigider până când este gata de utilizare.
Pentru amestecul de ceai: într-o cratiță mică, încălziți apa până la foc mic (apa ar trebui să înregistreze 180 F).
Se ia de pe foc, se adaugă ambele ceaiuri și se fierbe timp de 2 până la 3 minute. Se strecoară prin strecurătoare cu plasă fină. Lăsați amestecul să se răcească bine.
Pentru Cocktail: pentru fiecare cocktail, umpleți un agitator de cocktail cu gheață.
Adăugați 4 uncii amestec de ceai, 2 uncii suc de grapefruit de rozmarin, 1 uncie sirop ușor de agave și 4 frunze de mentă pentru a agita. Se agită energic până se răcește bine, aproximativ 15 secunde.
Adăugați seltzer în agitator și amestecați ușor.
Se toarnă (nu se strecoară) în paharul de servire și se ornează cu crenguță de mentă și pană de grapefruit.