Amaretto-Pene De Pere De Afine
Amaretto - pene de pere de afine este un fără gluten și vegan rețetă cu 12 porții. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 68 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți amaretto, pere bartlett, salsa de afine-kumquat și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca o garnitură foarte accesibilă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Amaretto-Gelato De Pere Braconat, Pene De Pizza Cu Pere, și Pene de pere cu Prosciutto și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și miez de pere; sferturi fiecare pe lungime. Folosind un baller de pepene galben, sculptați o fântână în centrul fiecărui sfert.
Puneți perele într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar; Se toarnă amaretto și suc de lămâie peste pere. Se răcește cel puțin 1 oră.
Scurgeți perele, aruncând lichidul.
Așezați pe un platou de servire. Lingurați Salsa de afine-Kumquat în cavitățile de pere și presărați cu migdale.