Amaretti Thins / Fursecuri Crocante Cu Migdale (Fără Gluten, Fără Cereale, Paleo Friendly)

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Amaretti Thins | Crunchy Almond Cookies (fără Gluten, fără cereale, Paleo Friendly). Această rețetă servește 20 și costă 12 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 31 calorii. Dacă aveți la îndemână albuș de ou, migdale, făină de migdale albite și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1261 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Prăjituri de lavă topită cu zmeură (fără cereale, fără gluten, fără lactate, paleo-friendly, 100% cereale integrale), Fursecuri Sandwich cu ciocolată cu umplutură de cremă de ciocolată (fără Gluten, fără cereale, fără nuci, vegane, Paleo Friendly), și Clafoutis de migdale de pere (sau este un Flognarde?) / Fără Gluten, Fără Cereale, Paleo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 km F. tapetați două sau mai multe foi de copt cu hârtie pergament și puneți-le deoparte.
Bateți împreună albușul de ou și zahărul de nucă de cocos într-un castron metalic așezat peste o oală cu apă care abia fierbe până când zahărul se dizolvă și amestecurile sunt abia calde la atingere.
Scoateți de pe foc și continuați să bateți amestecul de ouă și zahăr fie cu un mixer portabil, fie cu un mixer stand până când crește în volum și este palid, ribbony și îngroșat. Amestecul trebuie să fie bej deschis și să arate strălucitor.
Adăugați extractul de migdale dacă utilizați.Cu o spatulă de cauciuc, pliați făina de migdale în amestecul de albuș de ou de trei ori; faceți acest lucru ușor până se încorporează bine și consistența untului de arahide.Folosiți o linguriță pentru a lingura aluatul în runde mici pe foile de copt pregătite, lăsând 1 inch între timp ce aluatul se va răspândi. Se acoperă cu migdalele feliate zdrobite.
Coaceți timp de 20-25 de minute până când sunt ușor aurii.
Scoateți din cuptor și transferați întreaga foaie cu fursecurile într-un suport de răcire. Nu încercați să le îndepărtați imediat, cookie-urile se vor întări pe măsură ce se răcesc. Când se răcesc complet, scoateți-le din pergament și păstrați-le într-o cutie etanșă.