Amaretti
Amaretti este un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și vegetarian desert. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 48 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 40. Dacă aveți la îndemână zahăr turbinado, amaretto, albușuri de ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Amaretti Morbidi (Cookie-Uri Moi Amaretti), Biscuiți Amaretti (amaretti Fritti), și Amaretti.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Așezați zahărul granulat și pasta de migdale într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie până când pasta de migdale este ruptă în bucăți mici.
Adăugați amaretto și albușuri de ou; bate la viteză mare 4 minute sau până se omogenizează. Se răcește aluatul timp de 20 de minute.
Aruncați aluatul cu lingurițe la o distanță de 1 inch pe foi de copt căptușite cu hârtie pergament.
Se presară uniform cu zahăr turbinado.
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când marginile fursecurilor se rumenesc. Se răcește complet pe tigăi; îndepărtați cu grijă fursecurile din pergament. Se răcește pe rafturi de sârmă.