Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi
Nevoie de o garnitură pescatariană? Păstrăvul Amandine, sparanghelul aburit și cartofii noi ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 779 calorii, 29G de proteine, și 42G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.94 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare și piper, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 10 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 93%. Amandină de păstrăv, sparanghel aburit și cartofi noi, Păstrăv Amandine, Sparanghel Aburit Și Cartofi Noi, și Păstrăv Amandine sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Așezați cuptorul la foc mic și așezați un platou pe un suport pentru cuptor.
Adăugați cartofi într-o oală adâncă cu apă clocotită; suficient pentru a acoperi cartofii. Apă sărată și adăugați jumătăți de cartofi. Cartofii se vor găti aproximativ 12 minute pentru furculița fragedă.
Țineți sulițele de sparanghel la fiecare capăt. Fixați vârfurile de sparanghel de la capetele dure îndoind sulițele.
Așezați sulițele într-o strecurătoare. Așezați strecurătoarea deasupra vasului de cartofi și așezați un capac peste strecurătoare. Sparanghelul se va aburi în timp ce cartofii se gătesc. Faceți acest lucru în ultimele 5 sau 6 minute pe care cartofii le gătesc.
Cartofii vor fi aproape gata când ultimul păstrăv va intra în tigaie (urmează metoda.) Când cartofii sunt fragede, luați un minut pentru a le scurge și a le readuce în oală caldă. Lăsați sparanghelul acoperit și lăsați-l deoparte. Îmbrăcați cartofii cu arpagic, un strop de ulei de măsline și puțină sare. Se lasă în oală caldă până când păstrăvul este pe masă, apoi se transferă într-un bol de servire.
Încălziți o tigaie mare la foc moderat.
Combinați oul și laptele într-o farfurie de plăcintă de staniu, bateți cu o furculiță.
Așezați o cană de făină într-o a doua formă de plăcintă și condimentați bine cu sare și cu moderație cu piper. Înveliți fileurile de păstrăv în ou și lapte, apoi în făină condimentată. Strângeți fileurile pe o farfurie până când toate sunt dragate și gata de gătit.
Adăugați 1/2 lingură de ulei de măsline extravirgin în tigaie, o jumătate de tură din tigaie într-un flux lent.
Adăugați 1 1/2 linguri de unt în tigaie. Când untul face spumă, adăugați păstrăv și sotati ușor 4 fileuri timp de 2 sau 3 minute pe fiecare parte, până devin aurii.
Transferați fileurile de păstrăv în platoul cald în cuptor.
Întoarceți tigaia în aragaz și adăugați 1/2 lingură ulei extravirgin și 1 1/2 linguri unt. Când spuma de unt, repetați procesul de gătit. Când tot păstrăvul este gătit, adăugați ultima lingură de unt în tigaie. Când untul se topește, se adaugă migdale și se rumenesc până devin ușor aurii, 1 până la 2 minute.
Scoateți păstrăvul din cuptor și turnați migdale peste platou.
Garnisiți platoul cu pătrunjel tocat, pene de lămâie, sulițe de sparanghel aburite și cartofi.