Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Amandina cu cartofi și morcovi. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, piper, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Morcov ' N ' Țelină Amandină, Aruncarea tuberculilor (cartof, cartof dulce și morcov), și Pui Amandine.
Instrucțiuni
1
Așezați cartofii și morcovii într - un singur strat pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Stropiți cu 3 linguri. ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi; se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
3
Coaceți la 400 timp de 45 până la 50 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Transferați legumele într-un castron de servire; amestecați migdalele, pătrunjelul și, dacă doriți, sucul de lămâie. Aruncă pentru a acoperi.