Amandină de cartofi și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Amandina cu cartofi și morcovi. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, piper, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Morcov ' N ' Țelină Amandină, Aruncarea tuberculilor (cartof, cartof dulce și morcov), și Pui Amandine.
Instrucțiuni
Așezați cartofii și morcovii într - un singur strat pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Stropiți cu 3 linguri. ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi; se presară uniform cu sare și piper.
Coaceți la 400 timp de 45 până la 50 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite, amestecând o dată.
Transferați legumele într-un castron de servire; amestecați migdalele, pătrunjelul și, dacă doriți, sucul de lămâie. Aruncă pentru a acoperi.