Amandină de cartofi și morcovi

Amandină de cartofi și morcovi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Amandina cu cartofi și morcovi. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap, întreagă 30 și vegană servește 6 și costă 67 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 181 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de morcovi pentru copii, piper, migdale tăiate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 79%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Morcov ' N ' Țelină Amandină, Aruncarea tuberculilor (cartof, cartof dulce și morcov), și Pui Amandine.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii și morcovii într - un singur strat pe o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MorcovMorcov
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Stropiți cu 3 linguri. ulei de măsline, aruncând pentru a acoperi; se presară uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei De MăslineUlei De Măsline
3
Coaceți la 400 timp de 45 până la 50 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați legumele într-un castron de servire; amestecați migdalele, pătrunjelul și, dacă doriți, sucul de lămâie. Aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
LegumeLegume
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista