Rețeta amaizing " Salsan de porumb proaspăt este gata în aproximativ 48 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 155 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, porumb de urechi de dimensiuni bune, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Salsa Proaspătă De Porumb, Salsa Proaspătă De Porumb, și Salsa Proaspătă De Porumb pentru rețete similare.
Mexicanul poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rossimbrox. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Jimmy John ' s vin de Sandwich Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.