Am nevoie, nevoia de brânză prăjită

Am nevoie, nevoia de brânză prăjită
Am nevoie, nevoia de brânză prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 894 calorii, 38g de proteine, și 63G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 3.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, ulei de canolan, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Brânză Franceză Brânză Prăjită La Grătar, Mac și brânză prăjită, și Am nevoie, nevoia de brânză prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie, adăugați ulei și încălziți la 325 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Într-un castron de mică adâncime, amestecați bine ouăle și laptele. Într-un alt castron mediu se amestecă panko și pesmet Italian.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Dragă 1 întreaga parte a învelișului ruloului de ou în spălarea ouălor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
4
Așezați 2 felii de salam în centrul învelișului, spre marginea cea mai apropiată de dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
5
Puneți 1 băț de brânză deasupra salamului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
6
Rola margine înveliș cel mai apropiat de tine peste umplutura. Tuck se termină și continuă să se rostogolească până când formează o formă de rulou de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
7
Dragă laminate înveliș în ou se spală din nou, și apoi bine strat în amestec pesmet. (Ambalajele pot fi înghețate pentru utilizare ulterioară în acest moment.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați 1 până la 2 ambalaje rulate în ulei la un moment dat, gătind 2 până la 3 minute, până se rumenesc. Aveți grijă să nu gătiți prea mult sau să gătiți la o temperatură prea mare, deoarece ambalajele pot exploda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
Îndepărtați brânza prăjită pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și serviți imediat
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista