Alune Tigla Negrese
Alune tigla negrese ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 527 calorii, 11g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, extract de vanilan, alune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Alune Brownies, Ciocolată-Alune Brownies, și Brut Alune Ciocolata Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de alune; deoparte.
Combinați untul și ciocolata semidulce într-o cratiță mică; se pune la foc mediu-mic. Gatiti pana cand ciocolata si untul se topesc, amestecand pana se omogenizeaza. Se răcește 10 minute.
Combinați făina și sarea; se amestecă bine și se lasă deoparte.
Combinați ouăle și zahărul într-un bol de amestecare și bateți la viteză medie-mare cu un mixer electric 3 minute sau până când este gros și palid.
Adăugați amestecul de ciocolată răcit și vanilia; bate bine.
Adăugați amestecul de făină, amestecând bine. Se amestecă în Frangelico.
Se toarnă aluatul de ciocolată peste crustă.
Coaceți la 350 timp de 32 de minute. (Partea de sus va apărea crăpată.)
Așezați tigaia pe un suport de sârmă. Aranjați imediat pătrate de ciocolată cu lapte în rânduri peste brownies netăiate.
Se presară cu alune. Căldura brânzeturilor va topi parțial pătratele de ciocolată, ajutându-le să "înghețe" brânzeturile și să țină nucile deasupra. Se răcește și se taie în 16 pătrate.