Alune De Pădure
Alunele înghețate necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 14 cenți pe porție, primești un hor d ' oeuvre care servește 48. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și prietenoasă cu fodmap are 80 de calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr, cuișoare măcinate, apă și sare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Prăjitură cu alune și nuci, Sparanghel cu galbenele și alune, și Brownies Nutella cu alune.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, bateți albușurile până se spumează.
Adăugați zahărul, apa, sarea și condimentele; bate bine.
Se lasă să stea 5 minute sau până se dizolvă zahărul. Îndoiți ușor alunele până când sunt bine acoperite.
Se întinde în două unse 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt.
Coaceți la 275 de euro timp de 50-60 de minute sau până când sunt crocante.
Scoateți pe hârtie cerată pentru a se răci. A se păstra în recipiente etanșe.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 65 de dolari pe sticlă.
![Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru]()
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.