Alune de caramel cu unt și ciocolată neagră

Alune de caramel cu unt și ciocolată neagră
Unt alune caramele si ciocolata neagra este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Floricele de caramel cu unt {cu ciocolată neagră și nuci sărate}, Ciocolata neagra Rocky Road inghetata cu alune, și Banana Tarte tatin cu ciocolată neagră sărată și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul și apa la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați zahărul și siropul de porumb. Ștergeți părțile laterale ale cratiței cu o perie de patiserie umedă pentru a îndepărta orice cristale de zahăr libere. Gatiti amestecul de zahar la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Scoateți de pe foc și puneți tigaia peste o baie de gheață timp de 5 până la 10 secunde pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți din Baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut StropitorVermut Stropitor
5
Adăugați vanilia și bicarbonatul de sodiu, amestecând pentru a încorpora. Se toarnă rapid amestecul pe un tampon de silicon și se întinde subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
Ardei ArbolArdei Arbol
6
Se presară cu alune tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
7
Se lasă să se răcească complet, 5 până la 7 minute.
8
Odată ce cafeaua este setată, întoarceți-o pe o foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
9
Întindeți un strat subțire de ciocolată fluidă, temperată pe caramele și lăsați să se stabilească. Odată setată, ciocolata ar trebui să fie strălucitoare, tare și ar trebui să se rupă cu orice rezistență dată. Întoarceți-vă și rupeți în piesele dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei ArbolArdei Arbol
CarameleCaramele
10
Peste un cazan dublu, topiți 4 uncii de ciocolată la 115 grade la 120 grade F. aduceți vasul, cu ciocolata, pe o suprafață de lucru plană și curată ( de preferință marmură sau oțel inoxidabil ), ștergând orice exces de apă sau abur din vas. Cu spatula de cauciuc, încorporați complet ciocolata rămasă de 1 uncie. Aduceți temperatura ciocolatei la 80 până la 84 de grade F fie amestecând constant într-o mișcare din figura 8, fie depunând (Vezi nota lui Cook). Odată răcit, testați ciocolata scufundând o mică fâșie de hârtie pergament în ciocolata topită, apoi așezați-o pe o suprafață de lucru curată. Dacă este temperată, ciocolata de pe hârtia pergament trebuie să fie uscată, tare, strălucitoare și fără dungi în 3 până la 5 minute. Dacă apare oricare dintre acestea, continuați să agitați (agitați) ciocolata sau să o serviți din nou, până când un test de hârtie pergament arată că ciocolata este temperată. Când este temperat, aduceți ciocolata înapoi la cazanul dublu și reîncălziți la nu mai mult de 89 de grade F. (readucerea temperaturii înapoi ajută la o consistență de lucru mai fluidă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Transferați ciocolata într-un încălzitor de ciocolată sau așezați vasul deasupra unui tampon de încălzire (la setare medie) pentru a vă menține temperamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista