Alune de caramel cu unt și ciocolată neagră

Alune de caramel cu unt și ciocolată neagră
Unt alune caramele si ciocolata neagra este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 40. O porție conține 106 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Floricele de caramel cu unt {cu ciocolată neagră și nuci sărate}, Ciocolata neagra Rocky Road inghetata cu alune, și Banana Tarte tatin cu ciocolată neagră sărată și alune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, topiți untul și apa la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați zahărul și siropul de porumb. Ștergeți părțile laterale ale cratiței cu o perie de patiserie umedă pentru a îndepărta orice cristale de zahăr libere. Gatiti amestecul de zahar la 300 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Scoateți de pe foc și puneți tigaia peste o baie de gheață timp de 5 până la 10 secunde pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți din Baia de gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
5
Adăugați vanilia și bicarbonatul de sodiu, amestecând pentru a încorpora. Se toarnă rapid amestecul pe un tampon de silicon și se întinde subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Se presară cu alune tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)3 Până La 4 Linguri Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
7
Se lasă să se răcească complet, 5 până la 7 minute.
8
Odată ce cafeaua este setată, întoarceți-o pe o foaie de pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarameleCaramele
9
Întindeți un strat subțire de ciocolată fluidă, temperată pe caramele și lăsați să se stabilească. Odată setată, ciocolata ar trebui să fie strălucitoare, tare și ar trebui să se rupă cu orice rezistență dată. Întoarceți-vă și rupeți în piesele dorite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CarameleCaramele
10
Peste un cazan dublu, topiți 4 uncii de ciocolată la 115 grade la 120 grade F. aduceți vasul, cu ciocolata, pe o suprafață de lucru plană și curată ( de preferință marmură sau oțel inoxidabil ), ștergând orice exces de apă sau abur din vas. Cu spatula de cauciuc, încorporați complet ciocolata rămasă de 1 uncie. Aduceți temperatura ciocolatei la 80 până la 84 de grade F fie amestecând constant într-o mișcare din figura 8, fie depunând (Vezi nota lui Cook). Odată răcit, testați ciocolata scufundând o mică fâșie de hârtie pergament în ciocolata topită, apoi așezați-o pe o suprafață de lucru curată. Dacă este temperată, ciocolata de pe hârtia pergament trebuie să fie uscată, tare, strălucitoare și fără dungi în 3 până la 5 minute. Dacă apare oricare dintre acestea, continuați să agitați (agitați) ciocolata sau să o serviți din nou, până când un test de hârtie pergament arată că ciocolata este temperată. Când este temperat, aduceți ciocolata înapoi la cazanul dublu și reîncălziți la nu mai mult de 89 de grade F. (readucerea temperaturii înapoi ajută la o consistență de lucru mai fluidă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin6 1/2 Uncii De Ciocolată Neîndulcită, Tocată Fin
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
11
Transferați ciocolata într-un încălzitor de ciocolată sau așezați vasul deasupra unui tampon de încălzire (la setare medie) pentru a vă menține temperamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții40
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista